Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 31. tammikuuta 2015

# 19

Eilinen olikin jo paljon aktiivisempi ja energisempi päivä kuin torstaina.Nuorimmainen piti vapaapäivän päiväkodista ja käytiin heti aamusta kaupoilla. 
Kotiin tultuamme vaihdoin vaatteet ja rupesin tanssimaan Wiin tahdissa. 35min tanssia ja hiki taas virtasi. Siihen päälle vedin vielä vatsalihakset. 


Illalla pääsin käymään vielä tunnin lenkillä. Vauhti oli kokoajan yli 6km/h. Sykkeet oli taas siellä 140-155.  Loppulenkistä kokeilin myön vähän hölkätä, mutta ainakaan noi mun ulkoilukengät eivät ole tarkoitettu juoksemiseen. Ja mä vaan niin tiedän, että musta ei ole juoksemaan vaikka sitä kuinka haluaisin. Ehkä tässä täytyy vaan tätä peruskuntoa kasvattaa ja kokeilla sitä juoksemista sitten keväämmällä ihan tosissaan. 


Lapsilla ja meillä miehen kanssa oli eilen karkkipäivä. Mehän olimme sopineet yhdestä karkki/herkkupäivästä viikossa. Tuli syötyä koko iso pussi karkkia.. ja olo oli taas illalla sen mukainen. Vähempikin ois oikeesti riittänyt, mutta oli vaan pakko syödä. Ensi perjantaina ostan vaan jonkun pienen herkun itselleni. 

Tänään on käyty jo aamulenkki! Nyt lähdetään lasten kanssa luistelemaan. Minä löysin itselleni halvalla kirpparilta kaunoluistimet ja nyt niitä pitäis sitten testata. Saas nähdä monta mustelmaa mulla illalla on :)

JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti