Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. tammikuuta 2015

Hyvä fiilis =)

Eilen sitten aloitin nutraamaan ja ensimmäinen päivä meni oikeastaan melko kivuttomasti. Vettä en saanut juotua tarpeeksi, teetä join muutaman kupin sentään. Pikkuhiljaa vaan pakko opetella taas juomaan sitä vettä. Se on nutrauksessa kuitenkin tosi tärkeä osa. No, nesteen saaminen muutenkin on ihmiselle ehdotonta.

Olen ylpeä itsestäni. Kävelin eilen töistä kotiin. Matkaan meni aikaa n. 35 min. Kotiin tullessa työasiat olivat huuhtoutuneet mielestä pois ja oli hyvä fiilis =) Unohdin tosin kytkeä itseni polarin vyöhön. Tänään aijon toistaa saman. Ajattelin, että tällä viikolla kävelisin joka päivä kotiin ja ensi viikolla sitten ma,ke ja pe aamuina myös töihin. Kolmannella viikolla sitä voisikin sitten kävellä kumpaankin suuntaan.

Mulla on ihana mies. Hän jaksaa tukea ja kannustaa minua. Sain "palkata" itselleni personal trainerin, jonka kanssa aloitan 3.2.2015. 3kk eli 12 viikkoa. Aion ottaa siitä ajasta kaiken ilon irti, vaikka ei se niin iloa varmastikaan aina tule olemaan.  Olen kerran ryssinyt pt-mahdollisuuden ja toista kertaa en sitä virhettä tee.

Tästä on hyvä jatkaa =)

-FAT TO NORMAL-

1 kommentti: