Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

# 16

Menin muokkaamaan Loopin asetuksia ja laitoin fyysisiin asetuksiin että tyypillinen päivä on enimmäkseen istualleen, aiemmin se oli enimmäkseen seisaaltaan. Ja nyt aktiivisuustavoite ylittyi. Muutan sen kyllä takaisin ensi viikolla kun palaan töihin, silloin päivät kuluvat enimmäkseen seisaalteen. 




Vedin eilen hyvän lenkin ja olin ihan hiestä märkä kotiin tullessa. Kävin samalla vetäsemässä kädet niissä ulkolaitteissa. Syke pysytteli lenkin aikana siinä 140 kieppeillä.

Illalla käytiin taas lasten kanssa luistelemassa ja kotiin päästyämme kello oli niin paljon että oli pakko alkaa iltapalalle ja niin jäi sitten kotitreenit tekemättä. Enkä mä muutenkaan olisi kyennyt mitään tekemään koska mulla oli kamalat kivut taas vatsassa.

Nyt ollaan viikon verran noudatettu tunnollisesti Jutan ruokaohjeita ja täytyy sanoa, että paino on viikossa pudonnut 2,8kg joka on mielestäni aika paljon. Vatsaa ei enää turvota ja muutenkin olo on koko ajan aivan loistava. Ulkohousuista huomaa että jotain kutitustumista on jo tapahtunut. Nälkää ei tarvitse nähdä vaan ruoat on maistuvia ja annoskoot riittäviä. Tästä on hyvä jatkaa toiselle viikolle!

Tänään skippaan lenkin ja ajattelin koittaa taas vähän tanssipeliä ja tehdä kahvakuulatreenin siihen perään. 

Mukavaa keskiviikkoa!

JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti