Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. tammikuuta 2015

#1

Se on nyt tai ei koskaan. Paino hiipinyt salakavalasti lähelle 90 kiloa. Liikunta jäänyt totaalisesti pois arjen kuvioista. Mahdollisuudet ovat vaikka mihin, se ei ole kiinni ajasta eikä välineistä vaan ihan minusta itsestäni. Sohvalle oman rakkaan viereen on paljon houkuttelevampaa käpertyä kuin lähteä pakkaseen tarpomaan lenkkiä. 

Minä entisenä himoliikkujana aion kaivaa esiin sen tunteen joka tulee hyvin tehdystä treenistä sekä siitä kun tuloksia alkaa näkymään. 

Lähden pienin tavoittein kohti suurempaa. Kohti hyvää oloa ja ennenkaikkea hyvää itsetuntoa. 

Viime viikolla aloittelin Nutriletin VLCD:tä jota pidinkin yllä kuusi päivää. Ruoan himo oli valtava vaikka napostelinkin dietin aikana porkkanoita. "Sorruin" kanasalaattiin ja siitä se repsahdus sitten lähtikin. Vapaan viikonlopun kunniaksi avasin viinipullon ja söin juustoja. Pienessä krapulassa miehen kanssa vuokrattiin pari leffaa ja ostettiin isot pussit irtokarkkeja. 

Nyt uusi aloitus nutrailua. Päivässä syön 4pss pirtelöitä sekä vaihtoehtoisesti Nutriletin smoothien tai suklaapatukkan joka vie yllättävän hyvin pois makeanhimoa. Vettä juon päivän aikana 2-3litraa. 

Ranteessa mulla on  Polarin Loop- aktiivisuusmittari johon asetan tavoitteeksi aluksi vähintään 10000 askelta päivässä sekä aktiivisuuden 80-90 % päivässä. 

Viime viikolla aloittelin myös 30päivän haasteita niin vatsa- peppu kuin reisilihasten kanssa, joten jatkan siitä mihin jäin. Jokapäiväiseksi tavoitteeksi asetan itselleni myös käsille punttitreenin. 

Näillä mennään. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti