Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 29. tammikuuta 2015

# 17

Tämäkin viikko alkaa olemaan jo yli puolen välin, huh! Eilen hikoilin kotona reilut 45minuuttia. Ensin tanssin Wiin tahdissa viiden kappaleen verran ja vitsi että hiki lensi! Siihen päälle tein vielä kahvakuulatreenin.



Aloitin eilen popsimaan CLA:ta. Lueskelin paljon netistä kuinka toisilla se toimii ja toisilla siitä ei ole mitään vaikutusta. No aika sen sitten mullakin näyttää onko siitä apua vai keventääkö se vaan turhaan kukkaroa. 

Samalla lueskelin tuosta vihreäteeuutteesta ja kävi selville ettei sitä kannata ottaa tyhjään vatsaan kuten minä olen tehnyt. Monilla se oli aiheuttanut pahaa oloa ihan kuten mullakin. Aamupala on joka aamu tökkinyt ihan hirvesti kun on ollut oksettava olo. Tänään nappasin kaikki lisäravinteet vasta aamupalan jälkeen. Aamupalaa syödessäni ei kertaakaan tullut huono-olo vaan siitä pystyi nyt nauttimaan. Eli vast'edes tiedän ottaa pillerit vasta aamupalan jälkeen. 

Tänään ajattelin pitää välipäivän treenailusta. Suunnitelmissa kuitenkin kevyt 3km:n lenkki koiran kanssa ja selättimellä pyörimistä. 

Mukavaa torstaita!

JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti