Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 30. tammikuuta 2015

Se ois sitten perjantai...

Palelin tänään koko aamun töissä ja tuntui, että jäseniä hieman kolotti. Kävin kuitenkin töiden jälkeen hoitelemassa asioita. Kotiin tullessa mittasin kuumeen ihan varmistukseksi ja mittari näytti 38,1. Voi jee, en todellakaan halua tulla kipeäksi juuri nyt! Olen niin hyvässä vireessä ja ensi viikolla alkaa treenit pt:n kanssa...Ei kun kaikki tropit naamaan vaan ja kuumeelle kyytiä =)

Tilasin tänään uudet treenikengät. Vanhat jäi isoiksi laihtumisen myötä, kun jalkapöydistä lähti pahat turvotukset =) Bongasin XXL Sportista loistavan tarjouksen: 140€ crossfit-kengät 68 eurolla. Ei paha =) Sattumalta jotenkin kengän väritkin on ihan minun tyyliä =)



Olin ajatellut huomenna mennä vesijuoksemaan ja samalla kokeilemaan miten PolarLoop ja H7 toimii vedessä. Voinnista riippuen menen joko huomenna tai sunnuntaina. Vesijuoksu on mielestäni paljon parempi laji kuin pelkkä uinti. Se voi myös johtua siitä, etten osaa kovin hyvin uintitekniikoita. Pysyn pinnalla ja pääsen eteenpäin kyllä, mutta tyylini rasittaa vain toista jalkaa. Olen monesti miettinyt, jos menisin sellaiselle kuntouinti-kurssille. Se vois olla ihan loistojuttu. Vesijuoksussa käytän käsissä melko samanlaisia Neopreenihanskoja, kuten kuvassa on. Ne antavat mukavasti lisävastusta. Myös jalkoihin haluaisin jossain vaiheessa hiukan lisää vastusta. Juoksen aina 60min ja sen päälle hieman hartioita hieroviin suihkuihin ja saunaan. Se on niin parhautta. Vesijuoksu on "kiero" laji; siinä ei tule hiki ja olo on kevyt vedessä. Vieläpä kun pystyy mp3- soittimesta kuunnella hyvää musaa samaan aikaan, niin sitä vasta altaasta pois noustessa tajuaa, kuinka uupunut sitä oikein on =) 



Taidan painua peiton alle. Näihin tunnelmiin tänään =)

 
-FAT TO NORMAL-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti