Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. tammikuuta 2015

# 14

Eilinen oli oikein mukava ja leppoisa päivä. Tavoite ei täyttynyt tänään, mutta eipä tuo niin haitanne olihan sunnuntai. 

Kävimme miehen kanssa reilun 6km:n lenkillä. Pysähdyttiin tekemään parit lihaskuntoliikkeet sellaisissa lenkkipolkujen varsilla olevissa laitteissa jossa painona on oma kroppa. Kyllähän se alkoi käsissä tuntumaan! Ja varmasti pysähdymme siihen useamminkin treenailemaan kun vaan sattuu lenkin varrelle. 

Yhteiset lenkit jäävät viikoksi miehen kanssa tauolle sillä lapset tulevat tänään taas kotiin. Ihanaa <3

Ensi viikolle suunnittelimme sulkapalloilua, kunhan vaan käydään jotkut mailat ostamassa. 




Kävelyn keskinopeus laski koska pysähdyimme treenaamaan lihaksia. Keskinopeus oli varmasti noin 6km/h vauhtia.


Päivälliseksi oli savukalaa ja höyrytettyjä kasviksia. Mä olen tykästynyt todella paljon noihin höyrytettyihin kasviksiin, mausteena vain ripaus suolaa ja voi että on hyvää!

Illalla sitten telkkaria katsottaessa meille tuli ihan kamala sokerin himo. Tunnin varmaan pähkäiltiin mennäkkö kauppaan vai kärvistelläänkö. Mehän sitten lähdimme kauppaan ja ostimme molemmille pullat jotka nautittiin kahvikupin kera sekä pussit karkkia. Mä en pystynyt syömään kuin puolet pussista, loput lensi roskikseen. Mulla tuli niin kamala olo niistä ja pieni morkkis. Mutta repsahduksia tulee ja en niistä kuitenkaan aio itseäni sen enempää piiskata. Joka tapauksessa jo nyt olemme muuttaneet ruokailu tottumuksiamme ja aiomme jatkossakin jättää ruokavalioomme niin kasvikset kuin pienet annoskoot. Tällä hetkellä tavoitteenamme on ylläpitä tätä ruokavaliota ainakin seuraavat 10 viikkoa. 

Tänään pientä lenkin tynkää sekä illalla vatsoja ja käsiä. 

Kivaa maanantaita!

JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti