Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

# 13

Eilen oli aivan mahtava päivä! Ensimmäistä kertaa sain Loopin aktiivisuus tavoitteen täyteen ja vielä ylikin! Vietettiin ihana päivä miehen kanssa muutenkin. Aamusta käytiin ruokaostoksilla, syötiin lounas kotona ja lähdettiin kohti Espoon Luukkia. 



Oltiin ennakkoon katsottu että Luukista lähtee reilun 8km:n pituinen luontopolku, jonka varrella ohitetaan 4 lampea. Ensinnäkään eihän me tajuttu että kun kyseessä on luontopolku, sitä ei tietenkään olla aurattu. Polku oli kapeahko ja kävely haastavaa pehmeässä lumessa. 


Lenkki oli kyllä aivan mahtava! Oltiin keskellä metsää jossa oli täysin hiljaista. Edes autojen äänet ei kantautuneet sinne ennenkuin lähestyimme Luukin kartanoa ja ylitimme uudestaan Vihdintien. Montaa ihmistä ei polulla kohdattu. 
Maasto oli mäkistä ja sykkeet nousi sinne 160-172 korville. Loppu lenkistä alkoi pakaroissa rankat nousut tuntumaan. 




Otettiin välipala matkaan mukaan joka vedettiin noin tunnin tarpomisen jälkeen. 1/2 proteiinipatukka teki terää ja sit taas jaksoi!

Loppua kohden alkoi jo hämärtää ja koko lenkki kesti sen hippasen alta 2 tuntia. Ja mikä fiilis olikaan kun autolle päästiin. Vettä nassuun ja kotia kohden. 
Vaikka tää oli ihan mahtava reitti, mietittiin että tullaan uudemman kerran sitten vasta keväällä. Mukavampi sitten kävellä kun lunta ei ole enää. 

Päätimme asettaa itsellemme pienen haasteen. Kesällä, heinä- elokuussa tavoitteena on kävellä 19km:n pituinen luontopolku, joka lähtee sieltä Luukin metsistä. 

Kotona söimme päivällisen ja illalla ennen saunaa tein 7minuuttia alkulämpöä selättimellä, puolen tunnin kahvakuulatreenin sekä 30 päivän haasteen vatsalihastenosalta.

Ihana päivä!!

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita!

JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti