Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. tammikuuta 2015

Ruokailu Johannan tapaan!

Kolmatta päivää mennään seuraavilla ruokaohjeilla ja annosmäärillä. Olo on hyvä ja kuinka paljon tässä saakin syödä! Huh!


Aamupalaksi 30g kaurahiutaleita, 10g lesitiiniä,100g raejuustoa, 1,5dl sokeroimatonta mehukeittoa sekä 50g marjoja. 
Monivitamiinia, Omega 3 sekä vihreäteeuutetta. Tähän lisätään vielä burnerit. 


Välipalaksi 125g rasvatonta maitorahkaa sekä 100g marjoja. Tämä välipala jää pois sitten kun menen töihin koska siellä ei ole mahdollisuutta käydä välipalalla.


Lounaaksi 400g kasviksia sekä 100g kalaa/kanaa/lihaa sekä 5g oliiviöljyä. Mä rakastan kanasalaattia joten tää on mun herkkua!


Välipalaksi 1/2 proteiinipatukka tai 125g rasvatonta maitorahkaa ja 100g marjoja. Töihin mennessä otan rahkan ja marjat mukaan. Lasten edessä ei viitsi patukoita napostella.


Päivälliseksi 400g kasviksia sekä 100g kalaa/kanaa/lihaa sekä 25g raejuustoa + hedelmä. Tämäkin on ihan törkeen hyvää kun jauhelihan maustaa hyvin. 


Iltapalaksi sitten 250g rasvatonta maitorahkaa, 10g leseitä, 5g soijalesitiiniä sekä 1dl sokeroimatonta mehukeittoa. + burnerit.

Päivän aikana vähintään 3 litraa vettä!

Näillä mennään yhdessä miehen kanssa. Aamupala on tehnyt nyt kolmena aamuna tiukkaa. Keskiviikkona aamupalan syötyäni se tulikin saman tien ulos. Torstaina ja tänään meinasi käydä samallalailla, mutta onneksi pysyivät sisällä. En tiedä johtuuko se sitten tästä flunssasta ja yskimisestä. 

Olo on tosi hyvä jos ei flunssaa lasketa mukaan. Vaakakin on näyttänyt ihan hyviä lukemia ja vatsasta huomaa että turvotus on hävinnyt. 

Onhan tässä syömistä. Toisaalta ei tämä ruokavalio niin hirveästi poikkea mun normaalista ruokavaliosta. Kompastuskivet ovat olleet liian suuren annoskoot, liika hiilihydraattien määrä, makeiset, alkoholi ja kaikki suolainen. 
Töihin mennessä aamulla ennen olen vetäissyt rahkat ja mehukeitot naamaan, töissä söin samaa ruokaa kuin lapset, mutta annokset olivat liian isoja. Välipaloilla tuli napsittua ruokakärrystä leipää ym kiisseleitä mitä lapsilta jää yli (roskiinhan ne muuten menisi, hirveää tuhlausta!). Kotona sitten syödään ihan tavallista kotiruokaa joka sekin kyllä koostuu aika paljon pastasta. Iltapalaksi saatoin vetää rahkaa tai leipää. 

JOHANNA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti