Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Mukaan liittyy...

Johannan 5 vuotta vanhempi sisko ja tässäpä pieni valaistus minusta...

Olen siis 36-vuotias ihanan miehen vaimo ja kahden pojan äiti Helsingistä. Olen taistellut lähes koko ikäni paino-ongelmien kanssa. Paino on jojoillut reilusti ylös alas ja sitten v. 2005 se karkasi totaalisesti käsistä. Synnytin tuolloin esikoiseni, joka syntyi vaikeasti vammaisena. Masennuin ja söin ahdistukseeni. Olin tuolloin yksinhuoltaja ja elämä oli todella rankkaa. Sekuntiakaan en kuitenkaan tuosta ajasta vaihtaisi pois. Jossain vaiheessa tapasi nykyisen aviomieheni, joka muutti elämäni täysin. Aloin nähdä valoa tunnelin päässä. Hän ennakkoluulottomasti "hyppäsi" poikansa kanssa kuvioihin ja on ollut siitä lähtien pojalleni isä, jonka hän on ansainnut.

3 vuotta sitten päätin, että teen ison elämäntapamuutoksen. Vaaka näytti tuona aamuna huikeat 184kg. En varmasti olisi ryhtynyt elämäntapamuutokseen, jollen olisi saanut mieheni tukea. Hän on itsekin aikoinaan pudottanut -52kg pois, joten hän tiesi tarkalleen mitä tunteita kävin läpi. Toki käyn niitä vieläkin ja keskustelemme mieheni kanssa niistä paljon.
Tänään vaaka näyttää 80kg vähemmän.

Viimeinen rutistus normaalipainoon olisi edessä ja se alkaa huomenna. Ajattelin nutrata alkuun 2 viikkoa.  Sen jälkeen jatkan taas FitFarmin ohjeiden mukaisesti.   Paljon on tippunut mutta paljon on vielä tiputettavaa. Pituutta minulla on 178cm. Tavoitteeni on saavuttaa alle 80 kg:n paino.

Näissä tunnelmissa tänään sunnuntaita. Mukavaa alkavaa viikkoa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti