Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 4. syyskuuta 2015

#46

Eipä oo tää viikko mennyt putkeen. Sairastuin sitten ihan kunnolla ja jouduin saikuttamaan töistä koko loppuviikon. Kävin nieluviljelyssä ja kurkussa streptokokki ja nyt oon sitten antibioottikuurilla. Koskaan ei ole ollut niin kipeä kurkku kuin se oli. Nyt alkaa pikkuhiljaa onneksi helpottamaan. Aikani oon viettänyt sohvanpohjalla ja se on masentanut ihan kamalasti. Mutta on vaan pitänyt ajatella että on tärkeämpi saada itsensä kuntoon kuin surkutella menetettyjä liikuntapäiviä. 

Tänään lähden aamusta rennolle sauvakävelylenkille miehen kanssa. Aloitellaan ihan varovasti. 

Yläselän kivut on hävinneet. Alkuviikosta kivut oli aika sietämättömät mutta liittyivät varmaan sairastamiseen. Voltarenin kipugeeliä hain apteekista, nyt sitä tosin ei ole tarvinnut käyttää. Ja toivottavasti ei jatkossakaan. 

Tänään lähdetään mökille ja suunnitelmissa oli ottaa mukaan sauvat ja mennä huomenna kävelemään yksi luontopolku/lenkkipolku. 
Mökillähän tavallisesti syödään mitä sattuu, mutta viime kerralla pystyin olemaan syömättä keksejä ja pullia kahvin kanssa. Illalla nautiskelin grillimakkaraa, enkä tälläkään kertaa aio itseltäni sitä kieltää. Saunasiideritkin ajattelin jättää suosiolla kaupanhyllylle. 

Ihanaa viikonloppua ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti