Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

#51

Niin taas pyörähti uusi viikko käyntiin! 

Viikonloppuna tuli vähän löysäiltyä. Perjantaina tuli tehtyä aamusta lenkki kävellen ja juosten. Illalla oli vuorossa nuorimmaiseni kaverisynttärit ja kotona tuli maisteltua mokkapaloja ja parit karkit..

Lauantaina oli välipäivä. Sunnuntaina käytiin aamusta sauvakävelyllä ja illalla pamautettiin perheen voimin snackyyn syömään. Pieni morkkis tuli, mutta se meni taas nopeasti ohi. 

Viikko alkoi muuttokeikalla Jyväskylään, jonne miehen pikkuveli lähti opiskelemaan. Onneksi kamaa ei ollut paljon, mutta painavan nahkasohvan ja isojen hyllyjen kantaminen kolmanteen kerrokseen kävi treenistä. Sykkeet oli aika korkealla kun saatiin miehen kanssa sohva asuntoon. Kroppa on kuin jyrän alle jäänyt, joka paikkaa kolottaa ja lihakset kipeenä. 

Eilen odotin lenkkiä koko päivän! Kotiin päästessämme taivas oli tumma ja kun oltiin saatu kamat niskaan alkoi satamaan. Mä meinasin jo ehdottaa että jäädään kotiin, mutta onneksi päätimme lähteä. Ei ilma voi pidätellä :) 
Kotiin tullessamme oltiin ihan vettä valuvia ja pikkasen kylmäkin oli. Oli se yli 5kmn lenkki. Yksi juoksu vaan vedettiin. Ei se kovalla sateella toi lenkkeilly mitenkään nautinnollista ole..
Illalla lämmitettiin sauna ja nautittiin lämmöstä. 

Tälle päivälle suunniteltiin kahvakuulailua ja vatsoja sekä voimavanteilua. Huomenna taas lenkkipolku kutsuu! 

Viikonloppuna ajateltiin lähteä taas Nuuksioon (etsimään sitä kadonnutta naista,hui!) kävelemään se sama yli 8kmn lenkki joka lopputalvesta tarvottiin lähes umpihangessa. Talvella lenkkiin meni kaksi tuntia, nyt jos sen pääsis reiluun tuntiin vetäsemään! 

Mukavaa viikon jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti