Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. syyskuuta 2015

#52

Ihana viikonloppu!
 
Keskiviikon kahvakuulailu jäi, koska oli vaan niin rankka päivä takana. Vedin 20minuuttia voimavanteella ja vatsat sekä jumppakuminauhalla kädet. Punnersin naisten tyylillä jopa 10 punnerrusta! Jei!
 
Torstaina käytiin lenkillä miehen kanssa ja taas kastuttiin, ei onneksi yhtä pahasti kuin edellisenä päivänä.
 
Eilen pidettiin välipäivä. Käytiin hakemassa mäkkäristä syötävää ja Makuunista pari leffaa ja karkkia. Siinähän se perjantai-ilta meni mässäillessä ja sohvaa kuluttaessa. Ei hyvä kun viime viikonloppukin meni aika penkin alle.
 
Tänään käytiin vetäsemässä Malmin lentokenttä sauvoilla. Hippasen alta tunti ja 5,7km. Kotoota lähdettäessä satoi taas vettä, mutta kun polulle päästiin sade loppui eikä juurikaan kastuttu. Kuuma tuli, ulkona +17c ja kosteaa. Hikihän siinä tuli.
 
Kävellessämme miehen kanssa tulimme taas siihen tulokseen, että aloitamme taas maanantaina juttailun. Vaikka ruokavalio ainakin mun kohdalla on hyvällä mallilla eli syön paljon kasviksia, salaattia ja ihan perus kotiruokaa, on edelleen ongelma niissä annoskoissa. Rahkaa ja mehukeittoa menee paljon. Nyt taas kokeillaan kurinalaista ruokavaliota ainakin jonkin aikaa. Ihanaa että mies on taas innoissaan mukana, yksin tätä on paljon ikävämpi tehdä.
 
Saleiluakin alettiin miettimään. Täytyis vaan ensin saada lapset uskaltamaan olla keskenään kotona, niin päästäisiin lapsiviikollakin salille yhdessä. Yksin kynnys sinne lähtemisellä on suurempi.
 
Tälle illalle nyt suunniteltuna se kahvakuulatreeni ja vatsat. Huomenna sinne Espoon metsään!
 
Nyt kuitenkin etsimään parempia lenkkikenkiä. Tän hetkiset on kyllä edelleen hyvät, mutta ei sovellu syys/talvikeleille, koska ovat liukkaat varsinkin märällä syyssäällä.
 
Ihanaa syksyistä viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti