Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. heinäkuuta 2016

#80

Nyt on sitten Polar M400 myyty uudelle onnelliselle omistajalle. Tykkäsin kellosta ihan älyttömästi, oli se vähän iso ranteessa, varsinkinkun mulla on todella siro ranne. 

Kesäkuun yhteenveto näkyy seuraavissa kuvakaappauksissa. Tältä viikolta siitäjäi uupumaan keskiviikon ja torstain liikkunnat, jotka ovat nyt Geariin päivittyneet.




Nyt muutaman päivän Gear S2 käyttökokemuksen jälkeen täytyy myöntää, että olen hieman ehkä pettynyt. Nytkun oon muutamia lenkkejä sen kanssa tehnyt, niin huomasin että mielestäni se ei mittaa matkan pituutta ihan oikein. Tänään sitten käynnistin lenkille mukaan Sporstrackerin. Kotiin saavuttaessa ST oli mitannut matkan pituudeksi 5,47km kun taas gearS2 ainoastaan 4,63km. Eli sellanen 800m heitto. Sen tiedän, että ST mittaa oikeammin, sillä Polarin ja sen välillä ei ollut eroja. 



Nyt mietinkin, että pitääkö sitten aina pitää myös ST päällä, jotta saa sen todellisen matkanpituuden selville. Aika tylsä homma.

No anyway, lenkin päälle tuli vanteiltua vielä se 10minuuttia. Ensi viikkolla tosiaan nostan sen sinne 15 minuuttiin. 

Ajattelin, että lisään vielä tähän treeniin kahvakuulailun kahdesti viikossa keskittyen käsiin sekä vatsalihasharjoittelun. 

Eikä muuta kuin mukavaa perjantaita! Oon ihan liekeissä, 7päivää savuttomana!! Jippiiiiii!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti