Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. heinäkuuta 2016

#81

Tänään taas normi aamulenkit. Koska on viikonloppu sain miehen mukaan lenkille. Tänään on ollut tosi kuuma päivä, huomasi jo heti aamusta että päivästä tulisi lämmin.

Ollaan miehen kanssa iltaisin katseltu nauhalta Jutta ja 10 unelmaa ja jotenkin alkoi niin kovasti tekemään mieli salille. Vaikka pari postausta sitten sanoin, ettei salille ole tällä hetkellä varaa, niin löysin meidän lähisalilta ihan ohittamattoman tarjouksen. 3kk treeniaikaa kahdelle yhden hinnalla. Sain sitten miehenkin siitä innostumaan ja maanantaina mennään käymään siellä avoimissa ovissa. Toi tarjous on vasta 11.päivä heinäkuuta alkaen voimassa joten sitä ennen ei voi alkaa aktiivisesti siellä käymään. Joo ja oon innoissani. Sinne on meiltä matkaa joku 500-700 metriä niin ollaan niin lähellä et voidaan pojat jättää kotiin treenien ajaksi hyvillä mielin.


Iltapäivästä käytiin lasten kanssa uimassa. Siis lapset uivat ja me herkuteltiin mansikoilla, pikku porkkanoilla ja rypäleillä. Lapsilla oli lisänä lihapiirakat, jotka kieltämättä näyttivät ja tuoksuivat hyvin herkullisilta.
Uimaan ei vielä olla päästy, mutta jos ilmat on hyvät niin ensi viikonlopuksi lähdetään mökille niin siellä sitten viimeistään on heitettävä talviturkit pois. 

Kotiin tullessa voimavanteilin taas sen 10min. Ei satu eikä tunnu enää missään. 

Koska siinä Gear S2 ei ole GPS:ää niin siksi matkan pituus ei pidä paikkaansa. Tänään heittoa oli tasan kilometri. Ilmeisesti se mittaa sitä matkaa jotenkin sen keskinopeuden perusteella. Tavallaan suuresti harmittaa, koska sittenhän jos käytän pelkkää S- Healtihia niin en tiedä todellista kuljettua matkaa. Argh. 

Nyt kuitenkin iltapalalle ja lapset nukkumaan ja miehen kainaloon sohvalle. 

Kivaa iltaa!!

ps. 8 päivää ilman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti