Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

#86 Weekend!

Torstaina pidettiin lenkkeilystä vapaailta. 

Perjantaina taas aamulenkki pienessä sateessa. Päätettiin sitten koko viikon pähkäiltyämme pakata kamat ja lähteä viikonlopuksi mökille. Ennen lähtöä kävin vielä 45minuutin lenkin sekä kahvakuulailut, koska mökkimatka tiesi istumista paikoillaan autossa.

Lauantaina jäi aamulenkit tekemättä. Suunnattiin auto kohti Lahtea ja kävimme vaihtamassa meille taas auton, johon mahdumme koko perhe. Mökille takaisin päin mennessämme kävimme syömässä noutopöydästä kermaperunoita, kreikkalaisia lihapullia, metsäsienipihvejä ja ison lautasellisen salaattin. Kylkeen otin vielä kaksi vaaleaa pientä sämpylää... Ei ne sämpylät maistuneet yhtään miltään. Yli kuukauteen en ollutkaan leipää syönyt lainkaan.

Oltiin ajateltu, että illalla mennessämme kauppaan voisimme ostaa jotain pientä namia pitääksemme herkuttelupäivän. Vaikka ei kummankaan tehnyt yhtään mitään oikeasti mieli. Kyllähän kaikki näyttää hyvältä, esim. tuorelaku, mutta kun rupee pohtimaan niin ihan oikeasti ei vaan sitten sitä teekkään mieli. 

Lähdettiin sitten illasta kun aurinkokin alkoi paistamaan kävelemään Hartolan pururadalle 5km:n lenkkiä. Maasto oli harjumaista ja reitti aika kosteaa ja pehmeää askeltaa. 




Se vitosen lenkki oli hyvin mielenkiintoinen. Muutamassa kohdassa käytiin tekemässä U- käännökset, no sillähän on saatu matkaa pidennetyksi. 



En tiiä kuinka paljon pururadalla on käyttöä sillä kahdessa kohtaa oli puita kaatunut tielle. Toki käyttöähän voi olla, mutta kuinka hyvin radasta pidetään huolta. 


Nousut oli tosi hurjia ja oltiinkin tosi korkella ihan siellä harjun yläpäässä. Sykkeetkin kävi korkealla, mutta hyvin huomasi, että ei oo tullut poltettua. Oli paljon helpompi hengittää ja olla hengästynyt. Sykkeetkin laski paljon nopeampaa alas kuin silloin kun poltti. 



Metsä oli täynnä mustikoita. Ja ai, että et ne oli hyviä! Harmi, että viikonloput menee niin nopeaan, ois voinut käydä metsästä poimimassa kotiin tuoreet mustikat!

Tää oli ihan huippu lenkki ja sinne mennään kyllä uudestaankin kun vaan mökille taas mennään. 
Kaupassa tultiin herkuttelun suhteen toisin aatoksiin ja jätettiin karkit ostamatta. Ostettiin grillattavaa ja syötiin mökillä hyvin. Saunassakin käytiin, mutta vesi oli niin kylmää, ettei me sinne uskallettu...



Lauantai-ilta oli upea ja järven pinta ihan peilityyni. Kyllä siellä sielu lepää..

Tänään tulee 16 päivää polttamatta! Huh! Aivan mahtavaa. Kännykän appsi kertoo että näin ollen olen jättänyt 397 tupakkaa polttamatta! Pelkäsin, että mökillä tulee halut polttaa,ja vähän ehkä tulikin, mutta hienosti selvisin niistäkin yli!

Viikkopunnitus vasta huomenna aamulla, koska mökillä mulla ei ole vaakaa ja tahdon punnita itseni heti aamuisin. 

Ihanaa sunnuntaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti