Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. heinäkuuta 2016

#88

Huh mitä säätöö ollut koko viikon alku! Maanantain salille meno oli pelkkää haavetta. Maanantain liikunta tais olla ainoastaan aamulle tehty aamulenkki. Salille oli ajatus mennä, poikien piti mennä siksi aikaa isälleen. No menivät kyllä sinnepäin, eli iskän naapuriin leikkimään. Nuorempi sitten olikin lähtenyt meille kotiin, puhelin jäänyt isoveikan reppuun ja mä olin ehtinyt jo kotoota lähteä. Pikkunen oli sitten hädissään juossut takaisin iskän naapuriin kun oli unohtanut että piti mennä sinne iskälle. Raukka oli niin peloissaan etten tohtinut muuta kun mennä sen kanssa kotiin.

Tiistaina aamulenkki, illalla pääsin tunnin lenkille kun poikien iskä vietti niiden kanssa aikaa. Lenkin jälkeen yhdessä poikien kanssa kahvakuulailut ja vatsat, selät ym. Oma mies tehnyt töissä kamalan pitkää päivää.

Mutta vihdoin eilen, keskiviikkona me päästiin sinne salille! Ja oli niin hirmu kivaa ja nyt on niin hirmuisen kipeenä joka paikka. Viimeeksi ollut salilla siis viisi vuotta sitten ja sen kyllä huomasi. Ihan oikeasti sitä oikeen alko miettimään, et miten on päästänyt itsensä noin rapakuntoon. Mulla ei oo koskaan ollut paljoa voimaa käsissä, ennen toki enemmän kuin nyt. No mutta nyt sitä aletaan kehittämään. Fiiliksissä!

Mä oon miettinyt tota mun painon junnaamista ihan kauheesti. Syönkö riittävästi, liian paljon vaiko liian vähän, treenaanko liikaa, treenaanko väärin, stressaanko vai mikä hitto nyt on että kroppa ei toimi.
Otin nyt avuksi, aluksi viikoksi Sulamon ruokapäiväkirjan, josko se antaisi vähän osviittaa tuosta ruokailujen oikeellisuudesta.

Varasin myös ensi viikolle lääkäriajan josta meinaan pyytää lähetettä kilpparikokeisiin. Vajaatoiminta on meillä sukurasite ja just siskolla se todettiin tossa kuukausi takaperin.

Tänään  jäi aamulenkki normaalia lyhyemmäksi, sillä huoltomies soitti ja sanoi olevansa puolen tunnin kuluttua meillä joten lenkkiä oli lyhennettävä. Tuli sit semmonen 20minuuttia vedettyä. Sain ihan hyvän hien pintaan.
Tänään käydään miehen kanssa vielä salilla, huomenna lenkki ja lauantaina salille. Lauantaina suunnataan poikien kanssa Jyväskylään äidin luokse kolmeksi päiväksi. Lenkkeilyä sielläkin sitten tiedossa. Toivottavasti en eksy!


Ja hei! Tänään 20päivää ilman tupakkaaa!!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti