Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 5. heinäkuuta 2016

#83

Eilen ja tänään taas normi aamulenkit koirien kanssa. Eilen kun aamusta satoi, niin otin vaan toisen koiran pidemmälle mukaan, sillä muuten oisin joutunut varmaan ton yhden hienohelman kantamaan sylissä koko matkan kun se ei oikeen tosta märästä kelistä tykkää. 

Pojat lähtivät eilen taas isälleen. Tuli tosi tyhjä fiilis kun oon ollut niiden kanssa kolme viikkoa putkeen. Onneksi ne tossa lähellä ovat ja voidaan treffailla vaikka joka päivä. Nuorempi kylläkin lähti tänään reissuun isovanhempien kanssa.

Illalla miehen tultua kotiinkäytiin kaupoilla ja kotiin tullessamme lähdimme lenkille. Taivas oli tosi tummana ja olihan sitä sadetta luvattu, mutta ajateltiin että ehditään vetää lenkki ennen sadetta. Joo, ei sit ehditty. Sadan metrin jälkeen alkoi tihuttamaan ja päätettiin heti lyhentää aiottua lenkin pituutta. Vartin käveltyämme oltiin jo ihan litimärkiä kenkiä myöden.


Se oli sitten lyhyt puolen tunnin pyrähdys ja kotiin tultaessa sadekin lakkasi niin, että hetken perästä aurinkokin jo pilkahteli pilvien välistä. Niin meidän tuuria. Juuri kun ajateltiin et vedetään pikkasen pidempi lenkki, kun ei tartte stressata poikien yksinolosta.

Kotona vielä voimavanteilin 15 minuuttia. 

Liityin eilen FB:n salaiseen kahden kuukauden pituiseen kahvakuulatreeni ryhmään, jossa katsotaan kahden kuukauden ajalta miten kuulailu vaikuttaa kroppaan. Tänään pitäis ottaa mittoja ja kuvia ja saada aikaan joku kahvakuula ohjelma.Fiilistä!!

Kivaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti