Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. heinäkuuta 2016

#89

Hip hei! Nyt on lomailtu muutama päivä Jyväskylässä ja ehditty olemaan kotonakin muutama kolme päivää, Tuntuu taas et on ollut kokoajan jotain, ettei yhtään ole ehtinyt blogia päivitellä.




Kahtena aamuna kävin aamulenkillä. Ensin kävelin yhteen suuntaan 20minuuttia ja tein uukkarin ja tulin samaa reittiä takaisin. Enpä siis päässyt eksymään.



Metsässä käytiin poimimassa mustikoita, joita siellä oli jonkin verran. Saatiin me ämpärillinen kerättyä ja nyt oonkin niitä syönyt aamu- ja iltapalalla. Suurimman osan pakastin pienissä erissä, jotta niitä on sitten helpompi ottaa sulamaan.





Kantarellejä löydettiin hurjan paljon ihan äidin rannasta. No äiti ne löysi, minä kuljin aina ohi vaikka niin kovasti yritin niitä metsästää. Näitä syötiin lettujen kanssa jotka äiti oli tehnyt täysjyväjauhoista ja tattarijauhoista. Myönnetään, yhden letun söin hillon kanssa. Ja yhden palan mustikkapiirakkaakin maistoin.



Pojat kun kyllästyivät mustikan poimimiseen, he keskittyivät löytämääni sammakkoon. Sille annettiin pusut, mutta ei se muuttunut prinsessaksi eikä liiemmin prinssiksikään.







Lenkkeily maastot oli upeat! Vähän erilaiset kuin meillä täällä kaupungissa. Onhan toi meidän jokivarsi kyllä kaunis, mutta kesäinen suomalainen järvimaisema on vaan sitä jotain.

Ennen reissua vähän mietiskelin, että mitenköhän ruokailut siellä äidillä menee. Äiti on kyllä kova terveysintoilija ja tekee monipuolista ravitsevaa ruokaa, mutta tiesin että on hankala noudattaa viittä ateriaa päivässä. 
Aamupalalla sain tuoretta itse puristettua appelsiinimehua ja hyvää puuroa. Tummaa ruisleipää söin varmaan parin kuukauden tauon jälkeen ja se maistuikin ihan älyttömän hyvältä. Päivällä syötiin lämmin ateria: lihaa, kalaa, salaattia ym ym. Kyllä nälkä lähti ja vatsa täyttyi. 
Äidillä ollessa tajusin kuinka suppea mun ruokavalio kotona on. Mutta tosta kirjoitan sitten joskus toiste,

Maanantaina käytiin ajelemassa Tuurissa. Siellä tuli sitten syötyä äidin kanssa puolikas pitsa, koska pojat halusivat käydä hampparilla. Kyllähän se pitsa ihan hyvältä maistui ja aivan hyvin riitti puolikas vatsan täyttämään.

Tiistaina tulin kotiin käyden ensin Jämsässä viemässä vanhemman pojan jatkamaan lomailua ja nuoremman kanssa suunnattiin moikkaamaan mun isää. Illalla kotona olin niin väsynyt, että suunniteltu sali vaihdettiin miehen kanssa iltalenkkiin koirien kanssa. 

Viikkopunnituksen suoritin siis vasta keskiviikkoaamuna uudella vaa'alla. Se näytti vaivaiset- 400gr, ja tuo oli yli viikon tulos. Kyllä oli pettymys. toki uusi vaaka varmasti vaikuttaa asiaan, mutta noin pieni pudotus vetää kyllä mielen matalaksi. 

Keskiviikkona aamulenkit ja illalla salit, jossa pidin käsipäivän + vatsat ja selät. Pyöräilin myös auton sijasta lääkäriin (josta pyysin ne kilpparilabrat) sekä hammaslääkäriin, jes!

Torstaina aamulenkki ja illalla miehen kanssa7,7km:n lenkki pitkin joenvartta. Gear S2 näytti askeleiksi yli 18K.

Tänään taas aamulenkki, pyöräily labraan ja hammaslääkäriin. Otin myös kahden tunnin päikkärit pitkästä aikaa. Ja just hetki sitten tultiin salilta, jossa jalat sai kyytiä +vatsat ja selät. 

Huomenna lähdetään miehen kanssa käymään Tallinnassa. Syödään hyvin ja nautitaan! Ihana päästä vähän irroittelemaan ja vaihtaa maisemaa!

Nyt ei muutakuin kivaa viikonloppua!

Ja hei, kohta kuukausi ilman tupakkaaaaaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti