Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. lokakuuta 2015

#66

Hyvää alkavaa viikkoa! 

Torstaina pidin lepopäivän. Kävin äitini kanssa hieman shoppailemassa kun äiti oli tullut kahdeksi päiväksi tänne Helsinkiin kyläilemään. 

Perjantaina tein perus 6km:n kävelylenkin. 

Lauantai oli taas lepopäivä. Sunnuntaina olikin jo pakko päästä lenkkeilemään vaikka fiilis oli täysin nollassa. Lähdin kuitenkin ja mahtava fiilishän siitä tuli. Tein taas uuden juoksuennätykseni! Mahtavaa! 

No mutta, lauantai oli hirveä päivä. Laitoin miehen kauppaan hakemaan tupakkaa. 5 tupakkaa poltin sinä päivänä, samoin sunnuntaina. Vähänkö tuli paska fiilis. Muuten lopettaminen on sujunut hyvin. Tai noh, vähentäminen. Kyllä se tästä loppuu kokonaan, siitä olen aivan varma. 

Ja koska lauantai-iltana tuli poltettua tuli myös syötyä puolikas suklaalevy. Ja sunnuntaina vielä se toinen puolikas. Eikä siinä vielä kaikki! Oltiin lasten kanssa ikeassa tarkoituksena mennä syömään, mutta ikeassa oli niin kamalasti ihmisiä (tosi yllättävää) mentiinkin mäkkäristä hakemaan ruokaa. 

Viikonloput on vaan niin hemmetin vaikeita!! Paino näytti lauantai aamuna 80,6kg ja sekään ei antanut motivaatiota jatkaa. En lannistu, vaan jatkan leuka pystyssä eteenpäin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti