Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. lokakuuta 2015

#59

Hiphei! Niin viikonloppu taas vierähti. Me saatiin perjantaina iltapäivällä päähämme että lähdemme mökille viikonlopuksi. Ei siinä, pakattiin treenikamat,  kävelysauvat ja jumppakuminauhat sekä koirat autoon ja eikun kohti mökkiä ajelemaan.

Oltiinhan me luettu tulevasta myrskystä ja varoituksista, mutta ajateltiin että ei se myrsky mökillä riehu. Päästiin kaupan kautta mökin pihaan ja alkoi naurattamaan. Puut oli jo siinä vaiheessa aika vaakatasossa ja aikamoinen tuuli puhalsi järveltä siihen niemenkärkeen missä meidän mökki on.

Syötiin ja todettiin, että koirien ruoat oli unohtuneet ostaa kaupasta. Eikun takasin kylille. Ilta alkoi jo hämärtää ja tuuli sen kuin yltyi. Sauna laitettiin lämpiämään ja yritettiin nauttia rauhasta ympärillämme tuulen vinkuessa hirsien väleissä.

Päästiin saunaan, jostain syystä kiuas ei ollut lämmennyt hyvin ja löylyt oli aika mitäänsanomattomat. Pumppu joka ottaa vedet sisään järvestä huusi koko saunan ajan. Ja syykin löytyi kun suihkuun yritettiin... ei se pumpannut vettä ollenkaan kun se oli täynnä ilmaa koko säiliö.

Suihkusta ei tullut mitään siis ja sitten meni sähköt. Oli niin pimeää syvällä metsässä, iphonesta sain onneksi vähän valoa. Siinä vaiheessa sanoin miehelle että nyt me pakataan laukut ja lähdetään kotiin, mussa ei oo niin paljon seikkailuhenkeä että jäisin myrskyn keskelle pimeään mökkiin.

Puoli ysin aikaan startattiin auto kun oltiin saatu hiillos takasta sammumaan. Se perjantai olikin pelkkää autossa istumista ja polar näytti aktiivisuusprosenteiksi 24.

Lauantai olikin älyttömän kaunis ja lämmin syyspäivä täällä Helsingissä.  Käytiin kävelemässä reipas vauhtinen 6km:n lenkki. Hikihän siinä tuli.
Sunnuntai oli taas aika löysäily päivä. Käytiin aamulenkki koirien kanssa, ihan niinkuin lauantainakin. Iltapäivästä nukahdettiin sohvalle ja oli ihan sellanen fiilis että tänään jää koko lenkkeily väliin, mutta joku motivaatio sitten vaan huusi, että nyt ylös ulos ja lenkille. Kotiin tullessa oli taas niin hyvä olo!

Kyllä se liikunta antaa vaan niin paljon energiaa ja hyvää mieltä.

Kivaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti