Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. lokakuuta 2015

#58


Tiistaina kävin yksin vetäsemässä 14km:n pyörälenkin. Meinas olla alkuun kylmä, hanskatkin oli laitettava käsiin. Kyllä sitten kuitenkin lämmin tuli ja olikin niin ihana taas polkea! Alaselkä ei kipeytynyt ollenkaan ja ihan loppumatkasta alkoi yläselässä pieni pisto tuntumaan. 

Illalla vein pojan koristreeneihin ja sit jotenkin päädyttiin miehen kanssa hakemaan pikaruokaa.. Tästä tuli tietty kauhee morkkis. Vitsi miten heikko sitä voi olla! 

Keskiviikkona pidin ansaitun lepopäivän, vaikka kokoajan oli hirveä hinku lähteä lenkille. Just oli jossain taas kirjoitus lepopäivien tärkeydestä ja ylikunnosta. 

Ylikunnosta mulla on kokemusta viiden vuoden takaa jolloin laihdutin lähes pelkällä liikunnalla raskausaikana tulleet 30kg. Silloin ne kaikki zumbat, saleilut  ja spinningit meni ihan överiksi. Treenasin 6-7 krt viikossa, kroppa ei palautunut ollenkaan. Hoikimmillani painoin 68kg. Ja oikeesti olin hyvännäköinen! Siihen taas tavoitellaan.

Eilen, torstaina olin tosi väsynyt. Tehtiin hyvää ruokaa ja lösähdettiin sohvalle. Sinne ois mieli tehnyt jäädä, mutta onneksi sain miehenkin patistettua lenkille! Ja taas oli niin hyvä fiilis! 



Tässä mun aamulenkki kaverit, jotka aina innoissaan ovat ulos lähdössä, mutta ovat kääntymässä aina ensimmäisessä mahdollisessa risteyksessä kotiin. Saas nähdä miten sitten taas pakkasten tullessa käy, mulla on vähän semmoinen pelko että näiden tyttöjen lenkit silloin jää ihan vaan talon ympäri kiertämiseen. 


Matkan varrella...

Ihanaa tulevaa viikonloppua! Toivottavasti saadaan nauttia raikkaasta syysilmasta ja auringonpaisteesta! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti