Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 28. kesäkuuta 2016

#78 Mulla on hyvä olla!

Huh! On kuuma! Mut ei saa valittaa, mielummin paahtava helle kuin tylsääkin tylsempi vesisade.

Sunnuntaina enkä maanantaina pystynyt voimavanteilemaan minuuttia kauempaa, sillä vyötärö oli niin hellänä! Vielä ei oo tullut mustelmia. Tänään pystyin vasta vetämään taas 10minuuttia, ekat pari minuuttia oli pelkkää irvistelyä.

Sunnuntaina vedettiin hyvä lenkki yhdessä poikien kanssa. Maanantaina pitkä lenkki jäi välistä sillä oli niin kamalan sateinen päivä.

Tänään taas vedettiin miehen kanssa ripee 40minuutin pyrähdys, sillä oltiin kotona vasta 19 aikaan ja nuorin meni lenkkimme ajaksi naapuriin, niin ei kehdannut kauempaa poissa olla.

Tänään tuli 4 päivää tupakoimattomuutta täyteen. Aina välillä tulee mielitekoja, mutta nopeasti ne menee ohi kun ottaa imeskelytablettia ja yrittää olla miettimättä asiaa. Oon itsestäni ihan sika ylpee!

Päätettiin sitten vaihtaa noi Polarit niihin Samsungin Gear S2- älykelloihin. Itseasiassa tänään käytiin ne hakemassa, nyt vielä ne on laturissa ja huomenna sitten pääsen testaamaan. Polarin Flow- sovellus on vissiin edelleen korjauksessa, enkä oo yhtään päässyt synkkaamaan tietoja sovellukseen. Niinkuin en tuhannet muutkaan käyttäjät.

Sinne suunniteltuihin puistojumppiin ei siskon kanssa päästy, sillä sisko oli viime viikolla sairaana. Toki olisin hyvin voinut mennä sinne yksin itseni kanssa...

Ens viikolle, kun pojat ovat isällään, on suunnitelmissa pyörälenkkiä miehen kanssa. muutenkin ajateltiin, että ihan hyvin voitaisiin kaupassa käynnit hoitaa pyörräillen, matka on varmaan joku 4-5km suuntaansa et ei paha. Lähikauppaan on se kilsan verran.

Mulla on viimeiset kaksi viikkoa ollut todella hyvä fiilis. Oon nukkunut hyvin, syönyt hyvin, liikkunut ja juonut paljon. Mieliala on ollut selvästi parempi kokoajan ja jaksan tehdä enemmän asioita. Nyt on hyvä olla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti