Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

#77

Niin se Juhannus sitten sujahti ohi, nopeasti ja kivasti täällä kaupungissa. 

Perjantaina käytiin tosiaan koko perhe yhdessä lenkillä, pojat fillarilla ja nuorin tyttö rattaissa. Tultiin kotiin, syötiin hyvin ja lähdettiin Espooseen katsomaan Juhannus-kokkoa. 




Lauantaina aamusta kävin taas koirien kanssa lenkillä. Sitten aloin koittaa päivitellä ja synkkailla mun Polaria. Ei onnistunut sitten millään, ei edes yhdistänyt koko kelloa bluetoothin kautta kännykkään. Miehen kello teki ihan samaa. Olimme edellisenä iltana tehneet kelloille uuden päivityksen ja sen jälkeen kummastakin kellosta hävisi sen päivän aktiivisuustiedot, lenkit oli onneksi tallella. meinasin kirota koko kelloa alempaan helvettiin, mutta kävin katsomassa Polarin fb- sivuja ja kaikilla muilla oli ihan sama ongelma. Uusimmassa päivityksessä heillä nyt jotain häikkää ja eihän mikään korjaannu juhannuksen aikana. Polarin sivuilla käy jengi aika kuumana. 

Nyt kuitenkin meillä miehen kanssa harkinnassa kellojen vaihto. Ollaan katseltu Samsungin Gear S2 Classiccia jossa itsessään sykemittaus, eli ei tarvitsisi mitään sykevöitä enää. 

Viime viikolla otin itsestäni pitkästä aikaa kokovartalo kuvat. Järkkyä :(






Tänään kun on sunnuntai, oli vuorossa viikkopunnitus! Kiloja oli tippunut -1,1kg ja kokonaispudotus kahden viikon jälkeen on -2,7kg, olen hyvin hyvin tyytyväinen.


Eiliseksi liikunnaksi jäi ainoastaan aamulenkki ja 10minuuttia voimavanteilua.  Iltapäivästä lähdimme porukalla rannalle ja kotiin tullessamme piti alkaa vääntää ruokaa lapsille, niin päätimme jättää pidemmän lenkin väliin. 

Tupakoimattomuutta on nyt kestänyt kohta tasan kaksi päivää. En siis pystynytkään lopettamaan silloin pari viikkoa sitten kun oli tarkoitus, mutta nyt olen tosissani. Mies on ollut varmaan jo 3-4kk ilman ja yrittää tsempata mua parhaansa mukaan.  Kyllä mä siihen pystyn!

Tänään taas vanteillaan sen minkä pystyn, lantio ja vyötärö on vähän hellänä. Illalla taas pidempää lenkkiä. 

Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti