Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. kesäkuuta 2016

#76 juhannusaatto!

Tällä viikolla onkin tullut huonosti päiviteltyä!

Tiistaina kävin tekemässä 7,5km:n lenkin ihanassa kesäillassa. Pikkasen alkoi jaloissa tuntumaan loppumatkasta. Kotiin päästyäni venyttelin kunnolla ja menin saunaan.

Keskiviikkona taas tuttu aamulenkki ja illalla miehen kanssa tunnin kävely kun ilmakin oli aivan mahtava ja hiki tuli!

Eilen, torstaina aamulenkit tuttuun tapaan ja koska pojat tulivat kotiin jo nyt, en pystynyt pitkää lenkkiä tekemään vaan lähdettiin vanhemman pojan ja miehen kanssa koirien kanssa pikku lenkille.

Polarin aktiivisuustasot olleet lähes joka päivä reippasti yli 100%.

Facebookin yhteen ryhmään heitin 30 päivän voimavanteiluhaasteen johon muutamat ryhmäläiset tarttuivatkin. Tämä alkaa mun osaltani huomenna. Mittasin vyötärön ymäpäryksen 2cm navan yläpuolelta, 89cm. Aika järkkyä...

Juhannus vietetään yhdessä perheen kanssa. Syödään kevyesti ja tänä juhannuksena ei oteta tippakaan alkoholia. Tosin ei me koskaan juoda kun lapset ovat kotona.  No enpä mä juo vaikka ois vapaa viikonloppu. Joskus saatan mökillä yhden tai kaksi sauna siideriä ottaa, että siinäpä se mun alkoholinkäyttö on.

Herkkuja ei oo yhtään tehnyt mieli. Ei sitten yhtään. Ostettiin lapsille eilen mehujäämuotteja ja ajattelin kokeilla pakastaa niissä mehukeittoa, survottuja mansikoita ja rahkaa. Se vois olla sellanen kiva ja vähäkalorinen herkku.

Tänään suunnitteilla jo käydyn aamulenkin (pojat jäi kahden kotiin, jippii!!) lisäksi olisi koko perheen yhteinen lenkki. Pojat saa vetää fillareilla ja nuorin tyttö kärrytellä rattaissa. Samalla ajattelin poimia noita kauniita luonnon kukkia maljakkoon ja pojille yöksi tyynyn alle. Ne ovat juhannustaioista ihan innoissaan! Kunhan vaan tuo sade loppuisi.
Lenkin jälkeen herkutellaan uusilla perunoilla, savustetulla lohella ja graavilohella. Kylkeen iso kasa kasviksia! Nam! Illaksi sitten Espooseen katsomaan juhannuskokkoa!

Ihanaa juhannusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti