Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. kesäkuuta 2016

#72

Hiphei! Niin se tämänkin päivä alkaa olla kääntynyt iltaan. Aamulla heräsin pirteänä ja lähdin reilun puolen tunnin lenkille koirien kanssa. Oli ihana kävellä vehreää joen vartta. Ainoa joka sai verenpaineen nousemaan oli takaa tulevat pyöräilijät, jotka eivät viitsi soittaa ohi ajaessaan kelloa. Siinä sai pikkukoiratkin melkein sydärit kun takaa porhaltaa fillari kovaa vauhtia ohitse. Itse ainakin aina ajaessa muistan kelloa kilkuttaa.

Iltapäivällä hain poitsut takaisin kotiin ja hengailtiin pari tuntia leksulla. Hurjapäät uskalsivat heittää talviturkit +8 asteiseen veteen.

Nyt kun noista pojistakin on tullut kauheen "isoja", voi lenkille lähteä vaikka he kotona ovatkin. Tänään pojat oli kaverilla ja ulkona ja päätin rohkaistua, ottaa miehen mukaan ja lähteä pitkästä aikaa kunnon lenkille. Noh, tämä kunnon lenkki oli vain reilu 4km ja 40min, mutta hyvä näin alkuun pitkän pitkän tauon jälkeen. Sykkeet oli kovat, korkeimmillaan 163 ja keskisyke jotain 140 paikkeilla että siinä  näkee kuinka kunto laskenut hirmuisesti.

Huomenna aamulla ajattelin käydä pitkällä aamulenkillä taas koirien kanssa ja jättää pojat keskenään kotiin harjoittelemaan sitä yksinoloa, joka ei vielä suju ollenkaan. Esikoisen pelot ovat liian suuret, mutta josko se helpottaisi kun pikkuveikka (6v) jää hänen kanssaan kotiin.

Polari näyttää 130% tälle päivälle, olen siis hyvin iloinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti