Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

#74

Viikko sitten sunnuntai aamuna punnitsin itseni, jolloin vaaka näytti kauhistuttavaa lukemaa 87,2kg. Tänään, ensimmäisen viikon jälkeen aamupaino oli 85,6kg eli pudotusta viikossa -1,6kg. Nestettähän se vaan näin alkuun on. Mutta hyvä sekin.

Eilen löysin mun painonpudotus vihkon vuodelta 2010-2011 jolloin laihduin sen 30kg 43 viikossa. Se oli aika huippua. Siihen taas tähdätään!



Tänään kävin mun vaatekaapin läpi ja aikamoinen osa vaatteista joutui hyllylle "mahtuu parin- 10kilon jälkeen päälle" eli paljon kivoja vaatteita odottaa kevyempää minää. Kokeilin myös shortseja joita käytin alle 70kiloisena. Mahtuivat jalkaan, mutta puristivat niin ettei niissä pystynyt liikkumaan eikä ne menneet kiinni, ei edes oltu lähelläkään... Kyllä masensi!

Perjantaina käytiin miehen kanssa kävelemässä tunnin lenkki kun ei satanut. Tajuttiin polarin avulla, että kävellään ihan liian lujaa vauhtia. Sykkeiden pitäisi olla paljon matalammat jotta rasva palaisi.
Lauantaina ehdittiin käydä koirien kanssa aamulenkki ja siitäsitten satoikin koko päivän. Luulin, että illaksi sade lakkaisi, mutta alkoikin ihan kamala myrsky. Pah.

Tästä kohta suuntaan koirien kanssa ulos jahka toi sade joskus loppuu. Illalla taas toiveissa pidempi lenkki.

Tiistaina ois tarkoitus mennä kokeilemaan siskon kanssa Helsingin kaupungin ilmaisia puistojumppia, jos vaan sää sallii.

Kivaa sunnuntaitaaaaaaa, voisko tää kesä olla muutakin kuin sadetta ja huonoa säätä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti