Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. kesäkuuta 2016

#75 ihana, rauhallinen kesäaamu!

Kello on noin 8 ja aamulenkillä käyty. Miehen kanssa heräilin samaan aikaan klo 6 vaikka olisin saanut nukkua, lomalla kun olen ja pojatkin ovat muutaman päivän isällään.

Sunnuntain iltalenkki jäi haaveiksi, sillä käytiin poikien kanssa kalastamassa Espoon Kaitalammella. Ja koska saalistakin saimme, niin kotona jouduin perkaushommiin ja kello oli jo niin paljon, että piti ehtiä vielä poikien kanssa saunaan.

Viikon aloitin taas aamulenkillä. Pojat lähtivät puistoilemaan ja käytin sen ajan aamulenkkiin. Siitä päivä jatkui pyöräilemällä nuoremman kanssa ensin päiväkodille heittämään hyvästit ja hakemaan loput kamat, ja vieläkaupan kanssa puistoilemaan. Päivä menikin puistossa jossa pojat koko iltapäivän polskivat +9 asteisessä vedessä.

Illalla miehen kanssa lähdimme tunnin lenkille, otettiin nyt rauhallisempi kävelyvauhti ja pyrittiin pitämään sykkeet siinä 120-130 paikkeilla. Keskisyke olikin 124 ja reilu 30sek pidempi oli kilometrin keskivauhti. Kotona polar kertoi rasvanpolttoprosentiksi 42. Edellisellä lenkillä jossa keskisykkeet olivat jossain 145 paikkeilla, rasvanpolttoprosentti oli vain 25 pinnaa. Aika huomattava ero siis.

Vettä oon juonut nyt reippaanlaisesti, varmasti yli 2 litraa päivässä. Jonkun laskurin mukaan mun painoisen pitäisi juoda päivässä 2,8litraa. Laskuissa on kuitenkin vaikea pysyä, koska juon kotona aina 2,5dl lasista sekä puolen litran pullosta jota täytän monta kertaa päivässä. Ainoa ikävä on, että nykyään täytyy myös yöllä ravata vessassa.

Reilu viikko sitten BMI:ni oli yli 30 eli merkittävä lihavuus. Nyt jo pienellä pudotuksella pääsin sinne alle 30 eli lievään lihavuuteen. Jes. Matkaa on vielä reilusti jäljellä ja motivaatio kasvaa päivä päivältä. Kyllä tuo liikkuminen tuo niin paljon hyvää ihan kaikkeen. Se auttaa jaksamaan ja saa fiiliksen ihan kattoon. Enää mä en halua sitä kadottaa!

Ihanaa tiistaita, nautitaan auringosta ja suomen ihanasta kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti