Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

#70

Takana aktiivinen ja ihana viikko miehen kanssa! Ruokailu ja syömiset ovat kyllä osittain menneet päin persettä, mutta uusi viikko taas alkaa ja nyt on kova tsemppi taas päällä.

Keskiviikko oli viikon ainoa lepopäivä, muuten ollaan tehty reippaita 5-7km:n lenkkejä. Perjantaina vietettiin miehen kanssa kihlajaispäivää. Käytiin Kansallismuseossa ja syömässä. Pizzan kanssa (joka oli todella mauton, niin että vitutti) otin pari lasillista punaviiniä. Alkoholia en ollutkaan ottanut yli kahteen kuukauteen. Pizzan jälkeen suunnattiin kauppaan, josta ostin itselleni neljä siideriä ja illaksi pari pussia sipsejä. Tarkoitus oli mennä kotiin ja lähteä vielä illalla katsomaan hotellille Lauri Tähkää, mutta ei me enää sohvalta mihinkään päästy.. kaksi lasillista punkkua ja kaksi siideriä, enempään en pystynyt. Ei vaan enää maistu ollenkaan.

Lauantaina herkuteltiin sitten erilaisilla juustoilla saunan jälkeen ja katsottiin Kummisetä.

Nyt sitten aika ottaa taas miljoonannen kerran itseä niskasta kiinni. Kuinka monta kiloa mäkin olisin jo tiputtanut jos en aina vaan niihin herkkuihin haksahtaisi. Todennäköisesti aika monta ja oltais jo hyvän matkaa alle 80 kilossa. Mut siis NYT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti