Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 7. toukokuuta 2015

#41

Eilen aamulla koiran kanssa puolen tunnin metsälenkki, ilma oli lämmin ja hiki tuli! Täytyis alkaa pidentää taas lenkkiä tuntiin tai sitten käydä kahdesti päivässä puolen tunnin kävelyllä. Metsälenkin lopussa on sellainen isoiso ylämäki joka nostattaa sykkeet hyvin. Kävi vähän hymyilyttämään eilen kun itse sitä mäkeä ylös lyllersin hengästyneenä ja samaanaikaan vanhempi pappa treenasi siinä ylämäki juoksua... Ehkä se munkin kunto kohenee ja puuskuttaminen vähenee ;)
 
Kävelylenkin jälkeen hyppäsin pyörän selkään ja poljin kaupalle sen sijaan että olisin sinne autolla ajanut. Matkaa kertyi 7km ja oli mukava ilma ajella. Pikkuhiljaa alkaa kaipaamaan vähän jo pitempiä matkoja.
 
Illalla vielä saatuani nuoremman pojan sänkyyn otin puntit esille ja tein käsi- ja vatsalihastreenin. Kaiken kaikkiaan oli hyvä päivä ja hyvä olo.
 
Syöminen on pysynyt kurissa ja yhtään ei oo tehnyt mieli makeaa tai suolaista. Oon syönyt ihan normi kotiruokaa, mutta oon yrittänyt pitää annoskoot pienempinä. Aamu-ja iltapalat koostuu sitten fiiliksen mukaan rahkasta, leseistä, mehukeitosta, banaanista tai ihan kaurapuurosta.
 
Tänään pidin viikkopunnituksen. Viime torstaina paino 88,8kg ja tänään 87,6kg eli painoa pudonnut viikossa -1,2kg, hyvä minä!!
 
Tänään taas luvassa pyöräilyä ja kävelyä, illalla lihastreeniä!
 
Kivaa päivää!
 
-JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti