Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

#39

Sunnuntai on mennyt mukavissa merkeissä, kohta päästään miehen kanssa saunomaan ja rentoutumaan loppuillaksi.
 
Eilen illalla tein reisi-pakara-selkätreenin ja aamulla jaloissa ja pakaroissa tuntuikin että jotain tuli tehtyä. Vaikkakin koko sarjaa askelkyykkyjen ja kyykkyjen osalta en pystynyt tekemään, sillä polvet vihoittelivat ja naksuivat ihan älyttömästi. Onhan ne ennenkin naksuneet ja poksuneet, mutta e sillä tavalla miten eilen. Oli vaan pakko lopettaa sillä pelästyin että ne meinaa sanoa ihan kokonaan poks.
 
Tänä aamuna aloitettiin mukava sunnuntai miehen kanssa aamulenkillä. Puolisen tuntia käveltiin reipasta vauhtia se kolmisen kilometriä. Aurinko paistoi ja kyllähän siinä kivan pienen hien sai pintaan.
 
Päivällisen jälkeen lähdimme yhdessä miehen kanssa  8km:n pyörälenkille vaikka taivas näytti tummalta. Alkoihan se sitten satamaankin puolessa välissä matkaa, mutta eipä se meidän vauhtia ja menoa haitannut. On niin paljon kivaa pyöräillä jonkun kanssa kuin ihan yksinään. Vaikka mä en ole tän keväänä tai ylipäätään paljoa ajanut, niin toi 8km tuntuu jo aika vähältä. Matkaa voisi lisätä hyvinkin sinne 12-15km/krt. Keskisyke oli siinä 140 paikkeilla ja maksimit oli 180. Kunhan mä saisin vielä tän liikkumisen ilon tarttumaan tuohon rakkaaseen mieheenikin taas...
 
Kotiin tullessa vedin vielä käsi- ja vatsalihastreenit. Huomenna saattaa taas olla kädet makaroooonia :)
 
Tälle päivälle Polar näyttää vasta alle 7000 askelta. Ehkä sitä pitäis vieä käydä koira lenkittämässä niin sais askeleitakin kerrytettyä tälle päivälle.
 
Löysin hyvän sovelluksen iPhonelle joka auttaa mua vedenjuonnin seuraamisessa. Sen nimi on Daily Water ja siihen merkataan tavoite kuinka paljon haluaa juoda vähintään päivässä. Mä olen asettanut tavoitteeksi 3litraa eli mun lasi vetää 3dl ja pyrin juomaan kymmen lasillista päivässä. Ja aina kun ole juonut avaan sovelluksen ja napautan siellä olevaa vesilasia ja sit tulee kammottava juomisen ääni. Sopii hyvin mulle ja tulee juotua paremmin ja enemmän.
 
Huomenna olisi tarkoitus mennä aamulenkille heti herättyä. Lenkkeilyt jääkin vähän vähälle ensi viikolla sillä pojat tulee taas kotiin ja silloin en viikolla raaski olla hetkeäkään heistä erossa, en edes liikkumisen takia. Mutta jos saan pojat mukaan pyörällä lenkille niin silloin onnistuu just sellaset puolen tunnin pyrähdykset. Aamulenkeille pääsenkin vasta viikonloppuna.
 
-JOHANNA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti