Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. huhtikuuta 2015

# 37

Motivaatio laihtumiseen on taas korkealla. Jatkoin sunnuntaina juttailua ja se kyllä tuntuu kropassa. Vatsa kipuilee jonkin verran ja hiukka heikkoa oloa pukkaa. En niin orjallisesti punnitse määriä vaan aika hyvin sen pystyy silmämääräisesti katsomaan kuinka paljon tulee syötyä.
 
Sunnuntaina ja maanantaina tuli pyöräiltyä sama 8km:n lenkki. Eilen vastatuuli oli niin kova että teki mieli antaa periksi ja kääntyä kohti myötätuulta. Sinnikkäästi kuitenkin poljin ja huilasin muutaman minuutin ennen kuin jatkoin viimeisen etapin kotiin. Kyllä siinä oli jalat aika kovilla ja syke korkealla.
Pyöräilystä on tullut mukavaa kun oon saanut varmuutta siihen ja lisää vauhtia. Vaihteiden kanssa pelailemalla pääsee kovaa myös muualla kuin alamäissä :)
 
Sunnuntaina iltalenkin jälkeen tein käsi- ja vatsalihastreenin. Siitä tulikin aika rankka ja eilen ja tänään se on kyllä tuntunut niin käsissä kuin vatsalihaksissakin. Laitan treeniohjelman tänne näytille jossain vaiheessa.
 
Eilen aamulla heräsin kuuden jälkeen ja lähdin puolen tunnin aamulenkille koiran kanssa, joka oli kyllä ensin sitä mieltä että jäisi mielummin kotiin. Aurinko paistoi joella ja oli ihana kävellä heräilevässä luonnossa.
Polar Loop näytti eiliselle yli 14000 askelta ja 118%:sta aktiivisuutta, jes! Illalla piti tehdä vielä selkä-reisi-pakaratreeni, mutta jätin sen tälle päivälle, kädet saa levätä huomiseen.
 
Ja selkäkivuista ei ole merkkiäkään!!
 
 
-JOHANNA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti