Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

#36

Nyt on taas päästy ruotuun huonosti menneen kuukauden jälkeen. Liikkunut en ole yhtään enkä yhtään katsonut mitä olen suuhuni laittanut.
 
Paino on vaan noussut eli karistetut kilot ovat valitettavasti tulleet takaisin. Mutta nyt on taas fiilis korkealla ja tällä kertaa mä meinaan onnistua.
 
Miehen kanssa hommattiin molemmille uudet pyörät. Viime vuosina olen ajanut mummofillarilla lähinnä lyhyitä kauppareissuja. Nyt päätettiin panostaa pyöriin ja aloittaa kunnon fillarilenkit. Matkamittaria en ole vielä saanut toimimaan. Neljä- viisi lenkkiä on tullut käytyä tekemässä. Kauheasti ei noi säät ole suosineet kun luntakin on vielä taivaalta tullut, mutta onneksi lumi ei ole montaa päivää maassa viihtynyt.
 

 
 
Tänään tuli poljettua reilu 11km:n lenkki yksin kun miehellä on kovat selkäkivut. Pari kertaa jouduin pysähtymään koska alaselkään alkoi sattua. 

 
Hommasin itselleni myös Polarin H7 bluetooth- sykevyön ja kännykkään Polar beat- sovelluksen, mutta en saanut millään tänään sykevyötä yhdistymään Beattiin vaikka Looppiin se yhdistyi samantien.
 
Tästä se taas jatkuu! Kivaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti