Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 28. elokuuta 2015

#44

Vaikka lapsiviikko onkin, ollaan miehen kanssa käyty lenkillä heti kotiin päästyämme. Keskiviikkona oli lepopäivä ja se tulikin tarpeeseen, jalat olivat aika kovilla. Eilen taas käytiin 4,6km:n lenkki intervalliharjoitteluna eli juostiin viiteen otteeseen pikku pätkät. Mahtavinta on se, että joka juoksu kerran jälkeen pätkä pitenee ja sykkeetkään ei nouse läheskään yhtä korkealle kuin ensimmäisillä kerroilla.
Nyt sykkeet tavallisella kävelylenkillä siinä 130 tietämissä ja juostessa (ei muuten oo enää edes hölkkävauhtia!) 160-175.
 
Ostoslistalla on seuraavaksi kävelysauvat tehostamaan kävelylenkkejä ja toivon mukaan se toisi helpotusta myös mun niska-hartia seudun kipuihin. Keppijumpalla (ja tulehduskipulääkkeillä) oon yrittänyt jokatoinen päivä availla kipeitä lihaksia, Pyöräilemään en oo uskaltanut nyt ollenkaan koska se jumittaa selän ja hartiat ihan totaalisesti.
 
Alkuviikosta hommattiin miehelle oikeanpainoinen kahvakuula, mutta vielä ei olla ehditty yhdessä sitä kokeilemaan. Näin lapsiviikolla se aika vaan sujahtaa, ennen kuin huomaakaan on jo ilta ja nukkumaan pitäisi päästä. Mieskin herää aamuyöstä töihin, joten nukkumaan on mentävä ajoissa. Toivonkin että ensi viikolla kahvakuulaillaan yhdessä!
 
Paino tänä aamuna 83,7kg! Nyt painoa tippunut reilu 5kg! Ja kyllä sen huomaakin juuri vaatteissa. Kokeilin eilen kaksi syksyä sitten ostamaani takkia ja se mahtui jo hienosti päälle! Takki oli vuoden verran äidilläni lainassa ja sain sen viime keväänä takaisin, mutta silloin se ei mahtunut päälle, tai mahtui muttei siinä pystynyt liikkumaan lainkaan.

Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti