Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sunnuntai...

Kävin tapaamassa personal traineria tiistaina. Hän oli n.45-vuotias nainen. Mukavan oloinen, varmasti juuri sellainen treenari mitä etsinkin; tiukka, vaativa mutta myös kannustava. Täyttelin kauhean nivaskan papereita missä kyseltiin hyvin tarkasti syömisiä, liikkumisia ja taustoja muutenkin. Sain selvät ohjeet liikkumisen suhteen, ruokapäiväkirjan jne. Treenit vaikuttavat melko raskailta näin äkkiseltään katsottuna. Menin möläyttämään, että osallistun naisten kympille toukokuussa. Hän teki treeniohjelman sen mukaan. Jouduin ostamaan nastalliset juoksukengät, jotta pystyn tarkasti noudattamaan ohjelmaa. Hiukan arveluttaa, kun ulkona on älyttömän liukasta. Ei olisi varaa katkaista tai murtaa jalkaa yms.
Puntarilla en ole uskaltanut käydä viikonlopun aikana. Tuli perjantaina ja eilenkin hiukan herkuteltua. Tällä kertaa niistä iski aikamoinen ketutus. No, tehtyä ei tekemättömäksi saa. Pitää katsoa vaan eteenpäin ja ensi kerralla miettiä kahdesti onko se sen arvoista.
Huomenna menen vesijuoksemaan. Nyt on sitten vesitiivis walkman, että voi treenatessa kuunnella musaa =) Työmatkat olen edelleen kävellyt. Pt sanoi, että tulee turhan paljon alkuun kaikkea, jos kävelen matkat kumpaankin suuntaan. Näin ollen kävelen ne mieluummin kotiinpäin. Viime torstaina kävelin töistä kotiin, sitten suoraan lenkille Mimmin kanssa ja sen päälle tein vielä tiukan 45min kävelyn =) Oli tosi hyvä fiilis!
Tänään aion vielä polkea kuntopyörää, kikkailla selättimen kanssa, tehdä vatsoja ja supermiehiä.
Tapaan pt:n ensi tiistaina seuraavan kerran, jolloin hän tekee minulle kuntotestit. Hiukan jännittää...olen varmaan aivan kuollut sen jälkeen =)

 
- FAT TO NORMAL -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti