Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. helmikuuta 2015

# 23 - 26

Viikko on vierähtänyt niin nopeaan etten ole blogia ehtinyt päivitellä. Tehdään nyt yhteenveto viime viikosta. 

Aktiivisuustaso on ollut ihan kohtalaista. Eilen varsinkin! Olin töissä iltavuorossa ja illassa saa liikuttua paljon enemmän kun ulkoilee iltapäivästä sen 1,5 tuntia lasten kanssa. Olimme varanneet miehen kanssa sulkapallo vuoron illaksi ja käytiin tunti pelaamassa. Vitsi että se oli hauskaa! Sykkeet oli Suunnon mukaan 130-140 ja kaloreita paloi 500 tunnissa. Paikat on tänään aika kipeet, varsinkin pakarat ja kädessä on kipeä rakkula. Tätä me tullaan kyllä pelaamaan aina silloin kun on vapaa viikko, seuraavat kaksi vuoroa on jo varattu!



Torstain liikunnaksi jäi ainoastaan selättimellä 10minuutin selättely ja vatsojen treenaus, koska ilta meni lapsen Taekwondo- treeneissä.


Keskiviikko oli lepopäivä. 


Tiistaina tehtiin miehen kanssa tunnin reipas lenkki ja illalla selättelin 10 minuuttia sekä tein vatsalihakset. Kokeilin vatsalihaksia jumppapallolla ja vitsi että seuraavana päivänä tuntui että jotain oli tullut tehtyä! Hyvä liike siis!


Keskiviikkonahan oli myös viikkopunnitus, jossa painoa oli tullut 0,3kg lisää. Vähän se latisti tunnelmaa, mutta ei kauaa. Jumeja tulee, mutta mä luulen että se oli turvotusta joka johtui kuukautisten alkamisesta. Nyt taas vaaka on lähtenyt hiljalleen kohti pienempiä lukemia. 

Päätin lopettaa vaa'an kyttäämisen ja punnita itseni seuraavan kerran vasta keskiviikko aamuna. saas nähdä miten siinä käy :)

Tänään vuorossa lenkkiä ja kahvakuulatreeniä sillä hommasin nyt uuden 6kg:n kuulan. 

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti