Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. elokuuta 2016

#91 viikkopunnitus

Tänään viikkopunnituksessa vaaka näytti 83,1kg eli viime viikkoon pudotusta -1,3kg. Ja jos viime viikolla oli 1,4kg plussaa niin todellisuudessa kahden viikon pudotus on vain vaivaiset 100gr. En vaan ymmärrä en. 


Viime viikolla oli joka aamuiset (ma-pe) aamulenkit sekä parit pidemmät lenkit ja parit salit. Viikonloppu vietettiin mökillä kaikkien lasten kanssa. Lauantaina söin ensimmäisen jäätelön kahteen kuukauteen ja kylläpä se maistuikin hyvältä. Launatai ja sunnuntai olivat lepopäiviä. 

Sunnuntaina kotiinpäin ajellessa kävimme lasten kanssa Hesburgerissa ja siellä söin kunnolla kerrosaterian. Täytyy sanoa, että kyllähän se hampurilainen hyvältä maistui. Kotiin tullessa kävimme vuokraamassa leffan miehen kanssa ja ostettiin vähän irtokarkkeja. Ja ei ne oikeesti maistuneet ees hyviltä, eikä niitä edes pystynyt kaikkia syömään. Illalla sängyssä mietittiin, että karkeista tuli vaan pahaolo ja että on paljon kivempi syödä hyvin ja terveellisesti. 

Tänään aamusta taas aamulenkki ja illalla salille. 

Ja reilu 5 viikkoa polttamatta!!



Tänään myös mittailin vartaloa. Viime mittailut oli juhannukselta ja 1,5kuukaudessa vyötäröltä kadonnut -5 settiä, reisistä ja lantiosta 2cm Onhan sekin jotain. Kyllä niitä tuloksia vartalossa näkyy vaikka vaa'an lukema näyttää vieläkin kamalasti. Mieheltä kadonnut 1,5kuukaudessa 6,6kg painoa ja vyötäröltä 9cm. Ihan kivasti siis. 

Kivaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti